Predstavitev Inštituta za francoščino

Tečaji francoščine Tečaji francoščine za otroke Tečaji francoščine Slike prostorov Zakaj izbrati ILF

Dobrodošli !

Inštitut za francoski jezik – ILF je edina šola v Sloveniji specializirana za francoski jezik in kjer učijo in sodelujejo izključno rojeni govorci. Francoščina je naš materni jezik, tega obvladamo in želimo svojo ljubezen do jezika posredovati drugim. Pri tem pa je ponudba naših uslug vezanih na francoski jezik najširša.

Se želite naučiti francoščine? Inštitut za francoski jezik - ILF vas pričakuje. V prikupni zasebni ustanovi človeških dimenzij, ki se nahaja v samem središču mesta, se boste dobro počutili in dobro naučili. V ILF organiziramo tečaje francoščine šele od leta 2003, toda naše izkušnje in znanje trenutno posredujemo že skoraj 150 udeležencem vsak semester. Dokaz za našo kvaliteto je tudi nagrada Guest Star, ki jo je prejel Inštitut za francoski jezik - ILF, kot priznanje za svoje delo na področju kulture. Inštitut za francoski jezik je družaben in vesel kraj, kjer se boste počutili kot doma, pri tem pa govorili... francosko!

Za učenje francoskega jezika in spoznavanje frankofonske kulture vam zagotavljamo najboljše pogoje, zahvaljujoč naslednjim dejavnikom:

  • Prijazen in dobro organiziran sprejem
  • Učitelji rojeni govorci, strokovno usposobljeni, zahtevni in zagnani, vedno na voljo in veseli, da vam lahko pomagajo na vaši poti do znanja francoskega jezika
  • Komunikativno in dinamično poučevanje
  • Veselo vzdušje
  • Prijetno delovno okolje
 

Postanite član ILF ali pa vpišite svoje otroke – pridružili se boste skupnosti, katere življenje in vitalnost sta odvisna od udeležbe vseh in od vlaganja vsakega posameznika. Med poukom posvečamo veliko pozornosti tudi kulturni razgledanosti tečajnikov: med učenjem francoskega jezika boste odkrivali bogato frankofonsko umetnost (glasba, film...), si privoščili francoska vina, sire, čokolade (degustacije redno pripravljamo). Učite se z nami in zagotavljamo vam, da boste deležni pouka edinstvene kakovosti. Ne čakajte in se nam pridružite!

Nenazadnje nudi ILF tudi storitve na področju prevajanja iz francoskega jezika. Opravljamo uradne prevode iz slovenščine v francoščino in iz francoščine v slovenščino za vse vrste dokumentov.

Se vidimo !

Vpisi na tečaje francoščine

Začetek tečajev je 05.03. 2018. Vpisi do pričetka tečajev.

Več o tem

Vzdušje v ILF

V ILF se trudimo za enkratno vzdušje za učenje francoščine.

Več o tem

Oddajamo prostore

Podjetjem, skupinam ali posameznikom nudimo v najem naše prostore.

Več o tem